PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú suma entrenaments de gegant i supergegant

Les condicions meteorològiques al Canadà respecten Cande Moreno

Per El Periòdic

Verdú durant un dels entrenament a Copper Mountain.
Verdú durant un dels entrenament a Copper Mountain. | FAE

Joan Verdú i tot el seu equip van haver de fer les maletes fa uns dies per buscar bones pistes d’entrenament als Estats Units. La manca de neu a Europa va fer que les sessions s’hagin traslladat al nord d’Amèrica, on la preparació continua de manera positiva a Copper Mountain, Colorado.


«Hem fet un bloc de tres dies de supergegant que ha anat molt bé, a una pista bastant exigent i amb condicions molt bones, i també amb equips i companys d’entrenament de l’elit, per tenir bones referències», va explicar l’esquiador. Tanmateix, Verdú va afegir que «hem estat treballant al màxim en els objectius que teníem en velocitat. El balanç és molt positiu i ara encarem un bloc de gegant per seguir perfilant els detalls, aprofitant que aquí hi ha condicions espectaculars».


El seu entrenador, Juan Lago, també va detallar que «volarem el dia 2 de desembre per fer les Copes d’Europa de Santa Caterina, els dies 6 i 7, i d’allà directes a la Copa del Món de gegant de Val d’Isère del dia 10».

 

Preparada per competir

 

El viatge de Cande Moreno al Canadà per preparar i competir en la pròxima Copa del Món de velocitat està sent molt profitós, segons va explicar l’esquiadora andorrana, que debutarà la pròxima setmana. «Estem fent moltes pràctiques, sobretot de supergegant i descens, preparant la Copa del Món que comença amb els entrenaments el dimarts que ve, i les meves sensacions són bones», va dir Moreno, que tindrà les curses concretament els dies 2 i 3 de desembre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT