La selecció sub-21 cau per 2-1 davant Malta en un partit de molta intensitat

Èric de las Heras marca el gol del conjunt tricolor que mereix més sobre el terreny de joc

Per David Sansaloni

Un instant del partit entre Malta i Andorra sub-21.
Un instant del partit entre Malta i Andorra sub-21. | @MaltaFA1900

La selecció sub-21 va disputar ahir un amistós davant el combinat de Malta, al Ta’qali Stadium, en el qual els tricolor es van quedar molt a prop de treure un bon resultat, però finalment van acabar cedint per 2-1 en un duel d’allò més disputat. Els joves, dirigits per Eloy Casals, van dominar en molts moments i van merèixer més en el global.

La balança va romandre igualada fins a gairebé passats els 20 minuts de joc, però al minut 21, una treta de banda dels maltesos va acabar amb la pilota dins l’àrea tricolor. L’esfèric el va controlar el davanter local, que va deixar la pilota morta per Matthia Veselji, que de primeres amb cama dreta va creuar el xut (1-0).

L’equip va reaccionar i no va fer un pas enrere, sinó més aviat al contrari. Tant va ser la constància dels joves del Principat que just a les acaballes de la primera meitat, Èric de las Heras va aconseguir empatar el partit gràcies a una gran acció individual dins l’àrea rival.

El lluminós no es va moure fins al minut 70. Malauradament, la treta d’un córner va acabar mantenint la pilota massa temps dins l’àrea andorrana, fins que Andrea Zammit va rematar per fer el 2-1 definitiu.

«Hem estat superiors en molts moments del patit, però no ens hem pogut avançar i Malta amb molt poc ha tret el resultat», va declarar Casals en acabar una trobada que va servir per provar jugadors.