PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Albert Llovera i Margot Llobera tornaran al Dakar

Oncle i neboda formaran equip com a pilot i copilot d’un camió Fesh Fesh

Per El Periòdic

Albert Llovera i Margot Llobera, a l’Aràbia Saudita durant el Dakar 2022.
Albert Llovera i Margot Llobera, a l’Aràbia Saudita durant el Dakar 2022. | @albertllovera / @margot_llobera47

El Dakar 2023 tornarà a ser especial per a Andorra, ja no sols per comptar amb la participació de pilots del país, sinó que tornaran a estar presents dues de les figures més representatives d’aquest àmbit, com són Albert Llovera i Margot Llobera i, a més, ho faran formant equip.


Oncle i neboda participaran en la cursa més exigent del món compartint habitacle a dalt d’un camió de l’equip Fesh Fesh. Albert Llovera serà qui condueixi la mecànica, mentre que Margot Llobera l’acompanyarà com a copilot. Aquesta ha sigut la sorpresa d’aquesta edició 2023, que s’ha produït en fer-se oficials els dorsals per part de l’organització. El tàndem andorrà sortirà amb el 523, i cal destacar que al camió també comptaran amb l’ajuda del txec Petr Vojkovský.


Com ja és habitual, la competició es presentarà al desembre, concretament el dia 1 a París, la qual serà una més per a Llovera, i la segona consecutiva per a Llobera després de disputar el Dakar l’any passat també com a copilot de Mercè Martí.


L’equip de l’andorrana, va deixar marca la passada edició en tractar-se d’un conjunt format íntegrament per dones, i ambdues competidores van finalitzar amb bones sensacions conduint el bogey. Per la seva part, Llovera busca redimir-se i millorar la seva actuació de l’any passat, on els problemes mecànics i els accidents van estar presents des de la primera etapa. Tant va ser així que l’experimentat pilot va haver d’abandonar en l’etapa 4, perquè no va poder reviure el camió del Fesh Fesh. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT