PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Beixalís estaria més a prop de convertir-se en zona motociclista

L'FMA defensa que és necessari disposar d'un lloc per entrenar i acollir esdeveniments

Per El Periòdic

Bou durant un X-Trial al Poliesportiu.
Bou durant un X-Trial al Poliesportiu. | Andorra Turisme

L’FMA ha deixat clar en diverses ocasions la seva necessitat de disposar d’un espai propi, ja no sols per utilitzar-lo com a espai d’entrenament habitual, sinó també per acollir els esdeveniments tant de trial, com d’enduro i motocròs. El Principat s’ha convertit en una destinació referent pel que fa al món del motor, i tal com va anunciar Gallego durant la celebració de la gala de la Nit de la Moto que va tenir lloc a Sant Julià de Lòria el passat mes de maig, Beixalís (zona de l’abocador) podria estar ben a prop de convertir-se en un espai motociclista. 

En aquell moment, Gallego va comentar que la federació ja s’havia posat en contacte amb el Comú de la Massana per tirar endavant la proposta. No obstant això, des de la corporació encara no s’ha anunciat res de manera oficial i el tema podria quedar-se en ‘stand by’ almenys fins a començar l’any vinent. D’altra banda, cal recordar que Beixalís disposa de zones pertanyents a la Massana i altres que són possessió d’Encamp. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el Comú d’Encamp no hauria rebut cap petició, ni per part de l’FMA ni del comú veí, el que deixa entreveure que, en cas de executar el projecte a Beixalís, seria a la zona de la Massana. 

Una de les altres opcions que podria incloure la suposada infraestructura és acollir també el Mundial d’X-Trial. Fins al moment, la prova ha estat duent-se a terme al Poliesportiu, però ja s’ha declarat en alguna ocasió que el recinte es queda petit davant la magnitud de la cita. Tant l’organització de la competició com l’FMA tenen la voluntat de disposar d’un espai que permeti millorar els circuits establerts fins al moment i afegir un punt extra d’espectacle per al públic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT