PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea encara la Puríssima amb bones perspectives

El termolúdic recupera i crea noves propostes d’animació i tractaments

Per El Periòdic

Vista general de les instal·lacions d’Inúu.
Vista general de les instal·lacions d’Inúu. | Caldea

Caldea ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida a una nova temporada d’hivern. Amb la bona velocitat d’entrada de les reserves pel pont de la Puríssima, la primera gran cita turística de la temporada de neu, l’spa termal ja compta ara amb el 50% de les places prereservades, fet que confirma que tancarà el pont amb uns ingressos que milloraran amb escreix els del 2019, en època de prepandèmia.

Per tal d’oferir una experiència confortable i segura, l’spa termal d’Andorra continuarà treballant tot l’hivern amb els aforaments limitats a la meitat de la seva capacitat operativa, i a més, ha dissenyat una bateria d’animacions i de serveis per convertir la visita en una experiència memorable. En concret, del 6 a l’11 de desembre, els clients podran tornar a gaudir al Termolúdic d’Storm, un espectacle d’acrobàcies que es va estrenar a l’agost a càrrec d’un duo d’artistes acompanyats de música en directe, jocs de llums i d’aigua. La proposta es repetirà al Nadal. A més, durant tots els dies, es podrà veure Hooli, un nou espectacle automàtic de llums i de música que està inspirat en el festival de colors de l’Índia. En paral·lel, a Inúu també s’han programat animacions i nous tallers. 

Finalment, des del centre anuncien que fan una aposta per la seva gamma de tractaments orgànics elaborats amb productes i elements de certificació ecològica. Sobresurten tres noves propostes de tractaments orgànics: la maderoteràpia corporal i facial, les cures amb pindes, i les teràpies de bellesa facial orgànica. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT