PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

López pregunta per l’aplicació de l’IRPF i de l’IS

El president del PS demana els quadres resum de les liquidacions

Per El Periòdic

Pere Lòpez.
Pere Lòpez. | PS

El president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, ha presentat diverses preguntes sobre l’aplicació de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i de l’Impost de Societats (IS). Les preguntes, a ser respostes per escrit per part del Govern, persegueixen conèixer la liquidació i les deduccions aplicades de manera desglossada. 

Pel que fa a l’Impost de Societats, es demana un quadre resum de les liquidacions dels exercicis fiscals compresos entre el 2012 i el 2021 (inclosos) que tributen al règim general que inclogui la base total de tributació, l’import total de les deduccions aplicades a la base de tributació i l’import de les deduccions aplicades a la quota. Així mateix, es demana pels imports totals de deduccions pendents d’aplicar a data de 31 de desembre del 2021.

López també vol la informació relativa als règims especials previstos en la normativa de l’IS. Així, demana un quadre resum per a cada règim especial en el que es desglossi la base que resultaria si s’apliqués el règim general, i la que resulta de l’aplicació del règim especial.

Pel que fa a l’Impost d’Activitats Econòmiques i l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, el president del PS demana els quadres resum de liquidacions de l’impost que grava les activitats econòmiques entre el 2012 i el 2021, incloent la base total de tributació, l’import de les deduccions, i l’import recaptat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT