PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern i el MoraBanc, units de cara al 25N

L'equip lluirà la indumentària rosa i lila en el partit del divendres contra l'ICG Força Lleida

Per El Periòdic

Pallarés i Aixàs, amb la samarreta rosa i lila.
Pallarés i Aixàs, amb la samarreta rosa i lila. | SFGA/JAViladot

Amb motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones, un any més, el BC MoraBanc Andorra i l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat sumen les seves forces i tornen a realitzar una acció de manera conjunta, la campanya ‘Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T’hi apuntes? #Maipor25N’ que dona continuïtat a la campanya publicitària del 2017.

L’objectiu d’aquesta acció conjunta és donar visibilitat a les accions entorn de la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere per tal de sensibilitzar sobre aquesta problemàtica.

Aquest divendres 25 de novembre a les 20 hores, l’equip de bàsquet jugarà amb un equipament de color lila i rosa contra ICG Força Lleida al Poliesportiu d’Andorra. La samarreta serà única i portarà un logotip ‘MaiPor25N’ especial per l’ocasió. En el descans del partit la periodista Gemma Rial llegirà un manifest contra la violència de gènere.

Els equipaments originals que portaran els jugadors divendres se subhastaran al portal Gol Solidari i la recaptació es destinarà íntegrament a les associacions de dones d’Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT