PUBLICITAT

Felicitacions en l'acte del Mundial de Veterans

I, M.
ORDINO

Periodic
D'esquerra a dreta Coma, Espot, Nadal i Camp, ahir en la presentació del Mundial de Veterans. Foto: EL PERIODIC

L'acte de presentació del Mundial Màsters que es disputarà la setmana que ve a Vallnord també va servir perquè Albert Coma recibís l'enhorabona dels membres de Vallnord; de Ventura Espot i Josep Maria Camp, cònsuls d'Ordino i la Massana; i de Sergi Nadal, director de Turisme del Govern. La dimensió del resultat d'Esteve no ha passat desapercebut per a ningú.

321 INSCRITS, 18 PAÏSOS / La roda de premsa, però, se centrava en la màxima cita internacional de veterans, que començarà el dimarts de la setmana que ve i va camí de doblar els prop de 200 corredors que van venir a fer la Copa del Món. De moment són 321 inscrits repartits en 18 països i s'esperen més inscrits, sobretot d'Espanya i França.

Quant a Andorra hi han de moment 40 entre els quals no hi serà el millor representant de l'any passat, Tomàs Mijares, que fa tres mesos es va trencar la tíbia i el peroné. Segons Martí Rafel, director de Vallnord: «Si estem a l'alçada la FIS ens proposarà tornar a fer una Copa del Món com en el seu moment ens va demanar fer el Mundial. Sinó la demanarem nosaltres».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT