PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció sub-21 ja és a Malta per disputar l’amistós

La cita servirà per introduir canvis i realitzar proves

Per El Periòdic

Un entrenament de la sub-21, aquesta setmana.
Un entrenament de la sub-21, aquesta setmana. | FAF

La selecció sub-21 ja és a Malta per disputar avui un nou amistós, aquesta vegada davant el combinat local, per tal de preparar la pròxima fase de classificació. Els joves dirigits per Eloy Casal arriben motivats i amb ganes de treure un bon resultat.


«És una nova generació. Cal recordar que aquest any la categoria serà per a aquells nascuts l’any 2002, i en el nostre cas tenim part dels que van acabar el darrer preeuropeu, alguns que ja han tingut l’opció de debutar amb l’absoluta i altres que venen amb ganes de demostrar que estan preparats per formar part d’aquesta selecció», va declarar Casal.


L’equip arriba amb novetat i també amb absències. Tot i això, els tricolor han viatjat a Malta amb la intenció de provar jugadors i fer tests amb el cap posat en el retorn de la competició oficial, que es reprendrà ja entrat el 2023. «Estem contents de poder disputar aquest partit, ja que no és habitual en aquestes categories poder preparar-se amb amistosos, i és moment per començar a introduir conceptes i comportament dins de la selecció», va dir el seleccionador. El duel d’avui començarà a partir de les 18.00 hores. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT