PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAndKarate fitxa Javier Orán de León com a tècnic

L’entitat incorpora l’entrenador com a responsable de la disciplina de kumite

Per El Periòdic

Francisco Javier Orán de León en una imatge d’arxiu.
Francisco Javier Orán de León en una imatge d’arxiu. | FAndKarate

La Federació Andorrana de Karate (FAndKarate)va fer pública ahir la segona de les incorporacions pel que fa a l’apartat tècnic de cara a la preparació per als Jocs dels Petits Estats (Jjppee) Andorra 2025. L’entitat es fa amb els serveis de Francisco Javier Orán de León, que serà l’entrenador responsable en la modalitat de kumite pel projecte dels Jjppee.


Aquest nomenament significarà que Orán de León serà qui supervisi la preparació i, a més, faci un seguiment, de la participació dels competidors andorrans en els diferents campionats que tinguin lloc des d’aquí fins al pròxim 2025. Així doncs, el nou membre del cos tècnic és una figura reconeguda dins del món del karate, sobretot a Espanya, i és que Orán de León és quart DAN RFEK i va ser entrenador pertanyent al Pla A.D.O. des del 2017, i durant el cicle olímpic de preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2022.


El currículum del tècnic va més enllà, començant a ser entrenador des del 1992 i treballant amb atletes medallistes nacionals i internacionals, entre els quals destaca Laura Palacio, competidora espanyola que va ser campiona d’Europa, campiona dels Jocs Europeus, quatre vegades bronze mundial (tres individuals i un per equips) i subcampiona mundial per equips.


D’aquesta manera, per la FAndKarate «és un orgull poder comptar amb ell per tal que la preparació dels nostres competidors en la modalitat de kumite sigui de la qualitat més gran possible, pensant sempre en obtenir el nombre més gros de resultats a casa l’any 2025», va assenyalar l’entitat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT