PUBLICITAT

Coma: «Si ho torna a fer la FAE tindrà menys despeses»

  • Si Esteve repeteix aquest resultat l'entitat donaria un pas més per pujar a l'elit
I. MOURE
ORDINO

Periodic
Albert Coma, presindent de la FAE. Foto: EL PERIODIC

El president de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Albert Coma, no amagava ahir l'orgull que sent en veure el resultat que havia aconseguit Kevin Esteve al descens de Garmisch. «Estem molt contents per ell, és un resultat molt important i ha demostrat que té nivell per arribar a estar entre els 30 millors del planeta», va vaticinar.

Però tampoc no va amagar que de cara a l'entitat que ell encapçala és un primer pas per continuar millorant el nom d'Andorra en el món de l'esquí. Segons va explicar Coma: «Si Esteve torna a fer un resultat similar, és a dir, uns 25 punts de nou en un descens de Copa del Món, entrarà en el top-100 mundial i això dotaria a la Federació de més privilegis», va reconèixer.

D'una banda es doblarien les places assignades que té Andorra per les màximes competicions: «Tenim una de Copa del Món i dues per a Copa d'Europa. Si ho torna a fer, pel fet d'entrar al top-100, nosaltres passaríem a tenir dues i quatre, respectivament, per al curs següent».

De l'altra banda, segons va afegir Coma, «rebaixaria els costos de la Federació considerablement ja que per exemple la seva participació en aquestes proves seria gratuïta i tindriem més avantatges».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT