Poux i Morales guanyen el Màster Final de pàdel

Alèxia Cartanyà i Ana Bara s'imposen en categoria femenina

La final masculina.
La final masculina. | Princiesport

Les instal·lacions de Princiesport van acollir el Màster Final de pàdel, darrera competició de la temporada. A la cita van participar un total de 100 competidors repartits en set categories. En la primera categoria masculina, Jean Bautiste Poux i Gustavo Morales van ser els campions, mentre que en fèmines van guanyar Alèxia Cartanyà i Ana Bara.

La resta dels resultats han estat:

• 2ª masculina: guanyadors Ronny Loor i Guillermo Casal. Finalistes Sergio Fernández i Aleix Gras.
  • 3ª femenina: Aida Aixàs i Lisa Fowler guanyen a Vanesa Gutiérrez i Analía Giménez.
  • 3ª masculina: Jordi Fernandes i Gerard Montesinos guanyen a Ismael Pérez i José Antonio Martín.
  • 2ª mixta: Silvia Callís i Adel Duràn s'imposen a Roser Serrano i Arnau Mallofre.
  • 3ª mixta: María Grau i Daniel Luque guanyen a Aida Aixàs i Sergi Montané.

Amb aquesta competició es tanca la temporada de pàdel 2022. Princiesport ja prepara l’agenda del 2023 amb un calendari atapeït de proves, tornejos i americanes, com també diferents proves del calendari de la Federació Andorrana de Pàdel.