PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La novena Caminada contra el càncer recapta 9.800 euros

Enguany ha crescut la venda de samarretes, malgrat que se n’ha pagat menys

Per El Periòdic

Sergio Romero i Cristina Urbiola entreguen el xec a Josep Sarabia, ahir.
Sergio Romero i Cristina Urbiola entreguen el xec a Josep Sarabia, ahir. | Story Telling Comunicació

La novena Caminada contra el càncer ha recaptat un total de 9.801,84 euros, una xifra gairebé idèntica a la de l’any passat. Aquest import és la suma dels diners recaptats amb les vendes de la samarreta oficial, que sumen 9.101,84 euros, i dels 700 aportats per la Fundació Jacqueline Pradère.

En aquesta edició els ingressos s’han mantingut, però ha augmentat notablement el nombre de samarretes venudes. I és que enguany han estat 1.303, mentre que l’any anterior en van ser 1.150. Això implica que més gent s’ha abocat a la causa de la lluita contra el càncer, tot i que l’aportació mitjana ha estat més baixa, a causa, probablement, de la situació de crisi i encariment dels preus actuals (se’n paga la voluntat). Pel que fa al nombre de participants en la caminada, va ser al voltant de 1.000, una xifra considerable si es té en compte que el dia es va aixecar plujós.

El xec va ser lliurat ahir conjuntament per la vicepresidenta de la Fundació, Cristina Urbiola, i pel director general de Grup Pyrénées, Sergio Romero, al president d’Assandca, Josep Saravia, que va agraïr la implicació de les dues entitats en l’organització de l’acte, ja des de la primera edició, celebrada el 2014. «Els dos últims anys hem ratllat la línia dels 10.000 euros de recaptació i ens agradaria superar aquest llistó en la pròxima edició», va apuntar Sarabia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT