PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra rep el Lugo per escalar posicions a la classificació

Els d’Eder Sarabia deixen enrere la Copa del Rei i la de Catalunya i es concentren amb la lliga

Per Albert Belis

Miki Núñez es posa la tricolor i toca pilota al Nacional.
Miki Núñez es posa la tricolor i toca pilota al Nacional. | FC Andorra

Després de la classificació a Manacor i del sorteig de la Copa del Rei, en què va quedar emparellat amb el Llevant, i de la classificació per a la final de la Copa Catalunya, amb victòria contra l’Olot a domicili, l’FC Andorra es tornarà a concentrar en la Lliga Smartbank en el partit que els enfrontarà demà a l’Estadi Nacional (16.15 hores) contra el CD Lugo. Els andorrans miraran d’escalar posicions en la classificació i recuperar bones sensacions contra un rival que es troba a la part baixa de la taula.

El seu entrenador, Hernán Pérez, va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació (avui ho farà Eder Sarabia) per valorar l’enfrontament en terres andorranes. «És un equip molt pesat, en el sentit afectuós de la paraula, ja que tenen molta possessió, molts mecanismes amb pilota, molt ben treballats i executats, i per això haurem d’estar concentrats els 90 minuts, perquè arrisquen molt i no els importa cometre errors en sortida que ho continua intentant, així que tenim clar que és l’equip revelació de la temporada, estan fent les coses molt bé i per aquest motiu haurem de mostrar un nivell molt alt per guanyar el partit», va afirmar el tècnic del Lugo.

Més a prop de casa, Marc Bombardó (Bomba) va debutar aquest dimecres amb l’FC Andorra en l’enfrontament de Copa Catalunya contra l’Olot. Tot i rebre una targeta groga, va protagonitzar la jugada de l’únic gol del partit, amb centrada per la dreta convertida en assistència que va permetre el gol de Bakis. «En aquesta jugada, faig una excursió, amago, centro i acabem marcant, però és una acció de tot l’equip i la podria haver fet qualsevol altre», va relatar després del partit. Sobre el debut, va explicar que «quan m’han dit que era titular m’he il·lusionat i m’ha fet molta gràcia; l’equip ha estat bé, hem sabut entrar al partit i hem tingut la nostra recompensa».

Bomba, de només 16 anys (a punt de fer-ne 17), forma part del juvenil del Nàstic Manresa, on juga el cap de setmana, però entre setmana entrena a Andorra a les ordres de Sarabia. «Quan l’equip està bé es nota al vestidor i llavors es dona la possibilitat a jugadors com jo a entrar a jugar algun partit i tenir més minuts».

PUBLICITAT
PUBLICITAT