PUBLICITAT

Andorra la Vella

El MoraBanc torna a escena amb tres baixes

Després de la finestra FIBA, els homes de Natxo Lezkano viatgen al País Basc sense Rafa Luz, Maric i Tobias Borg

Per Albert Belis

Els jugadors del MoraBanc en un partit al Poliesportiu.
Els jugadors del MoraBanc en un partit al Poliesportiu. | BCA

El MoraBanc Andorra s’enfrontarà demà (19.00 hores, en directe per ATV) contra el Juaristi Iraurgi basc, en partit corresponent a la setena jornada de la LEB Or. Després de la finestra FIBA que ha deixat sense competició de clubs quinze dies, els andorrans tornen a escena viatjant al País Basc, per enfrontar-se a un equip de la part baixa de la classificació. En concret, es troba tercer per la cua, ja que només ha aconseguit una victòria. El MoraBanc, per la seva banda, està en aquests moments líder, amb cinc victòries i una sola derrota.
Malgrat aquesta situació aparent d’avantatge, els tricolor afronten el partit amb tres baixes significatives: el base Rafa Luz, el pivot Marin Maric i l’escorta Tobias Borg, l’últim a caure lesionat, precisament en aquesta darrera finestra de seleccions. Borg estarà un temps fora de les pistes, tot i que no té res trencat, però no pot recolzar el peu. D’aquesta manera, trigarà setmanes a reaparèixer, i el temps exacte dependrà de com vagi evolucionant.

L’entrenador del MoraBanc, Natxo Lezkano, que va comparèixer ahir en roda de premsa, abans de viatjar cap al seu país, va lamentar aquestes tres baixes. «Són molt importants com a jugadors, per això els que estan han d’estar conscienciats, ja que tenim condicions i les hem d’aprofitar, així que hem de pensar més amb el que tenim i menys amb el que no tenim», va afirmar. Sobre l’aturada, «ens trenquen el ritme a tots, tenim més lesionats i això ens obliga a entrenar amb condicions de menor qualitat, però les diferències de preparació són poques».

El partit contra el Juaristi Iraurgi es disputarà en un pavelló petit, ple a vessar i amb molt d’ambient, un fet que va destacar ahir Lezkano, bon coneixedor d’aquesta realitat, que va recordar que alguns grans equips no van poder imposar-se en aquesta pista. «Allà hi hem perdut molts dels que estem aquí ara, ja sabem el que és perdre allà, així que hi anem amb la lliçó apresa, és un lloc especial», va relatar. «Els equips que no van predisposats ho acaben pagant. Sabent això, hem de tenir en compte que pot passar de tot, serà dur i ens hem de posar la granota de treball», va demanar. Diumenge a la nit sabrem el resultat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT