PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Test més assequible

La selecció afronta un nou partit preparatiu davant Gibraltar amb l’objectiu d’oblidar la derrota amb Àustria

Per Albert Belis

L’entrenament previ d’ahir de la selecció andorrana al Victoria Stadium.
L’entrenament previ d’ahir de la selecció andorrana al Victoria Stadium. | FAF

Després de deixar un bon sabor de boca, tot i la derrota final (0-1), en el primer partit amistós de la setmana contra Àustria, celebrat a Màlaga, la selecció andorrana masculina de futbol afronta avui (18.00 hores) el segon partit preparatiu per a l’Eurocopa, aquest cop contra Gibraltar, al Victoria Stadium de l’enclavament britànic, un enfrontament en principi més assequible que podria deixar un balanç més satisfactori per als tricolor.

Un cop acabat el darrer entrenament ahir a Gibraltar, el seleccionador Koldo Álvarez de Eulate va argumentar que es tracta d’un partit en què el rival «varia molt la seva manera de jugar en funció de si juga a fora o a casa», ja que «domina molts més registres quan ho fa al seu estadi, on és més ofensiu», va explicar el seleccionador. Tot i això, va afegir, l’enfrontament servirà «per tornar a preparar arguments que no vam trobar l’altre dia, i per això intentarem millorar en aquest aspecte, que és on més marge de millora tenim». Tot i això, «estic molt content de la setmana de feina que portem i esperem que el partit sigui una mica més el que preveiem l’altre dia: intentar tenir la pilota i saber què fer amb ella». En aquest context, «hem de mirar d’acabar l’any amb bones sensacions i de la millor manera possible; han estat uns mesos bons en victòries i estem contents amb els jugadors i la predisposició que tenen amb la feina», va sentenciar.

Precisament un dels jugadors, Jordi Rubio, també va comparèixer davant els mitjans de comunicació. «L’altre dia va ser un partit difícil, però últimament ho tirem tot endavant, i ara Gibraltar és una selecció més similar a la nostra, així que tocarà fer un bon paper», va afirmar. Segons el jugador andorrà, «la veritat és que portem força partits competint a molt bon nivell, hem fet un any molt exitós i volem acabar amb una victòria». Rubio ha lluït ja dues vegades el braçalet de capità de la selecció. «El fet de venir ja és molt important i gratificant, i si puc representar els meus companys, sempre s’agraeix», va destacar.

En el partit contra Àustria de dimecres, van debutar quatre joves: Èric Vales, Aleix Viladot, Izan Fernández i Joel Guillén. Caldrà veure si el seleccionador els hi dona una segona oportunitat o si, per contra, aposta pels més habituals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT