PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Snow Wonderland aplegarà 1.200 gimnastes de cinc països diferents

Repetirà la presència masculina, amb 20 integrants, i unes 200 noies seran del país

Per Albert Belis

Maria González serà present en l’esdeveniment.
Maria González serà present en l’esdeveniment. | FAG

La segona edició del trofeu internacional de gimnàstic rítmica –enguany amb el nom d’Snow Wonderland o el paradís de la neu– se celebrarà aquest cap de setmana al Poliesportiu d’Andorra amb la presència d’unes 1.200 gimnastes de diferents països que representen uns 80 clubs, una xifra força superior a la de l’any passat, quan es van aplegar unes 700. «Més que créixer molt més, volem abastir el que podem, però estem molt contents amb aquest increment», va valorar ahir l’entrenadora del Rítmica GAEE, Cristina Férriz. Els participants competiran en una única disciplina, la gimnàstica rítmica, amb tots els aparells.

Enguany seran presents a Andorra clubs de França, Grècia, Espanya, Singapur i del país. «Hem pogut abastar molt més, per això ho fem en dos dies», va recalcar. A més, dissabte al vespre (20.00 hores) se celebrarà una gala en què les gimnastes no competiran, sinó que es podran exhibir amb coreografies que s’hauran de basar en la temàtica de l’hivern i la neu. Com a padrina de l’esdeveniment, l’Snow Wonderland comptarà amb la presència de l’exgimnasta de la selecció espanyola Noa Ros.

La competició començarà dissabte a les 08.00 i acabarà a les 19.00 hores amb conjunts individuals. D’entrada, hi haurà nivell de Copa Catalana. Després individuals base i conjunts de nivell absolut. I diumenge, de 08.00 a 20.00 hores, competiran els individuals absoluts, conjunts de nivell base i individuals de primera categoria. A més, igual que l’any passat, també competiran una vintena de gimnastes masculins. «Ens agrada molt potenciar la gimnàstica masculina, perquè es veu molt poc i volem fer veure que els nois també tenen cabuda amb aquest esport», va destacar Férriz.

D’entre els 1.200 participants hi seran representats tots els clubs andorrans, que signifiquen unes 200 participants, tot i que la majoria provenen del país veí del sud. També hi haurà membres de l’equip nacional, com ara Maria González, mentre que el conjunt júnior de la Federació Andorrana farà una exhibició, mentre tres gimnastes alevins i una infantil competiran. Els aficionats hauran de pagar entrada, que oscil·len entre els 5 i els 10 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT