PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

10 anys del Canòlich Music amb Miki Núñez com a músic convidat

El festival s’ha consolidat al llarg dels anys, gràcies a la creació d’espais de formació, reflexió i tallers

Per El Periòdic

Una de les actuacions del Canòlich Music en l’edició del 2021.
Una de les actuacions del Canòlich Music en l’edició del 2021. | Arxiu ANA

El Festival Canòlich Music arriba a la 10a edició el pròxim dissabte 19 de novembre, una celebració ininterrompuda d’un esdeveniment que des dels seus inicis ha acollit Sant Julià de Lòria. El rector de la parròquia, Pepe Chisvert, ha estat l’impulsor del festival, organitzat per la delegació d’Ensenyament i la delegació de Joventut del Bisbat d’Urgell, ja que ha animat i ha acompanyat en aquests temps milers de joves en el descobriment i l’afirmació dels valors cristians a través de la música. Aquest acte ha anat modificant el seu format, i des de la jornada única inicial de l’any 2012, s’han creat diversos espais de formació, reflexió, tallers d’expressió corporal, personal i artística; s’ha donat espai a joves talents que han acabat formant part del panorama musical juvenil; s’han creat vincles entre grups i persones; i s’ha obert l’església a una fusió de generacions a través de les misses multitudinàries que s’han organitzat en cada esdeveniment i que sempre han comptat amb música en directe.

Enguany s’ha apostat per una fórmula que vol acostar el festival i les activitats de transmissió de valors cristians a través de la música als estudiants de les diverses escoles d’Andorra. S’han creat així diverses activitats per apropar i transmetre valors, en un Canòlich més sinodal que mai. Per tant, el 16, 17 i 18 de novembre, el Canòlich Music ha estat present a les aules dels alumnes de tercer i quart d’ESO, de la mà d’artistes com Cesc Sansalvadó i Miki Núñez. Demà serà el torn dels alumnes de primer i segon d’ESO de Sant Julià de Lòria, que podran gaudir d’un dinar de germanor seguit d’un concert amb Grilex.

Els músics convidats enguany han estat Miki Núñez, Grilex, Meraki –que serà el grup que solemnitzarà la celebració eucarística– i Cesc Sansalvadó. Per celebrar els 10 anys fent camí junts, el festival clourà amb una sessió de DjGarden & AlexGR, segons va informar l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT