PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra aguanta l’empat molts minuts però acaba cedint al final contra Àustria

El primer dels dos partits preparatius de la setmana deixa el debut de Viladot, Vales, Fernández i Guillén

Per Albert Belis

Fernández, en una jugada del partit d’ahir a la Rosaleda de Màlaga.
Fernández, en una jugada del partit d’ahir a la Rosaleda de Màlaga. | FAF

La selecció andorrana masculina de futbol va posar contra les cordes Àustria en partit amistós de preparació per a la fase de classificació de l’Eurocopa, que es va celebrar ahir a la Rosaleda de Màlaga. Els andorrans van poder mantenir la porteria a zero durant 87 minuts davant una selecció de superior categoria. Un gol d’Arnautovic va acabar amb les esperances dels jugadors de Koldo Álvarez de Eulate a pocs minuts per al final. Tot i la derrota, cal destacar quatre noms propis: el debut amb el combinat nacional d’Aleix Viladot, Èric Vales, Izan Fernández i Joel Guillén. El d’ahir va ser el primer dels dos amistos que disputarà Andorra aquesta setmana. El dissabte vinent es mediran a Gibraltar al Victoria Stadium, també a les 18.00 hores.

La primera part va tenir poca història, amb cap ocasió de perill per part dels tricolor i només tres arribades dels austríacs. Després del descans, Àustria va fer fins a cinc canvis en busca del gol a la represa, un gol que va arribar al minut 87 quan Arnautovic, que ja havia tingut una altra ocasió anteriorment, va trencar la igualada en rebre una gran passada de Sabitzer. 

Després del partit, De Eulate va afirmar que l’enfrontament li deixava sensacions «agredolces», ja que «el treball defensiu de l’equip ha estat destacable per part de tots, hem estat molts minuts molt bé i ha estat una llàstima el moment del gol, que és el que més mal fa». Així doncs, va afegir, «ens ha faltat continuïtat i no hem sabut tenir ni trobar aquests espais que en la competició anterior sí que ens va donar per trobar-los». En aquest sentit, «és un partit complicat de jugar, però l’equip, tot i no començar bé, ha sabut jugar-lo, ja que hem vist que no estàvem tan fins com altres dies amb pilota i que tocava defensar i esperar a tenir-ne alguna, però és cert que venim de jugar molts diumenges i això es nota», va recalcar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT