PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra supera amb dificultat la defensa d’un Olot combatiu

Jugaran la final de la Copa Catalunya gràcies a un solitari gol de Bakis al minut 80

Hector controla la pilota davant un jugador de l’Olot.
Hector controla la pilota davant un jugador de l’Olot. | FC Andorra

L’FC Andorra jugarà la final de la Copa Catalunya després de superar ahir amb penes i treballs un combatiu Olot que es va defensar amb ordre i que al final fins i tot es va atrevir a sortir a buscar la porteria contrària. El solitari gol de Bakis a 10 minuts per al final va donar la classificació als tricolor, que van tenir alguna opció perquè la victòria hagués estat més clara.

A la primera part, el clar dominador del joc va ser l’FC Andorra, que controlava la pilota, però tenia poques opcions de perill. L’Olot, per la seva banda, es tancava al darrere, i fins i tot aprofitava les interrupcions per lesions de jugadors locals per perdre una mica de temps. En el darrer tram del primer temps, els tricolor van poder obrir el marcador, amb dos xuts que no van trobar porteria. Just abans del xiulet de l’àrbitre, Martí Vilà va poder marcar després d’una centrada de Bundu, però un defensa la va treure sota pals.

A la segona part, l’FC Andorra va sortir amb poca convicció i, a més, els jugadors olotins anaven agafant confiança i començaven a tenir les primeres ocasions, que aturava amb encert el porter visitant. Tot i això, una jugada per la dreta de Bomba, que havia vist una targeta groga minuts abans, va servir perquè Bakis rematés a boca de canó gràcies a la centrada del jove central reconvertit en extrem. A la recta final de l’enfrontament, els andorrans haurien pogut ampliar l’avantatge amb dues jugades de contraatac, però al final no es va moure el marcador i els homes d’Eder Sarabia es van endur el partit al Municipal d’Olot.

PUBLICITAT
PUBLICITAT