PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La capital celebra el Dia de la infància amb tallers i màgia

El Llamp i la ludoteca de Santa Coloma se sumen al ‘Go blue’

Per El Periòdic

Unes nenes participen en un joc.
Unes nenes participen en un joc. | Comú d\'Andorra la Vella

Les escoles bressol i els espais de lleure del Comú d’Andorra la Vella duen a terme, durant tota aquesta setmana, un seguit d’activitats per celebrar el Dia internacional de la infància, que es commemora el 20 de novembre. Els actes es clouran el mateix diumenge amb propostes gratuïtes i obertes a tothom al Centre de congressos de la capital. 

Així, el diumenge entre les 10.30 i les 13.30 hores, el Centre de congressos oferirà Jocs Andfusta, una exclusiva col·lecció de 15 jocs de fusta amb temàtica andorrana per jugar en família. En paral·lel, de les 11.00 a les 13.00 hores, també es farà un taller per construir una joguina de fusta. A les 17.30 hores, el mateix espai acollirà un espectacle de màgia a càrrec de Joaquín Matas, un especialista en màgia de curta distància que busca la participació activa dels espectadors i combina l’il·lusionisme amb bones dosis d’humor i ironia.

Amb aquestes activitats, el Comú d’Andorra la Vella culmina la celebració del Dia internacional de la infància, centrat durant tota la setmana en donar a conèixer l’article 31 de la Convenció dels Drets dels infants: el dret a l’esbarjo, al joc i a participar en les activitats artístiques i culturals. D’altra banda, en el marc de la campanya Go blue que impulsa Unicef, al casal d’infants el Llamp s’està elaborant un mural decorat amb les empremtes de les mans dels infants de color blau, i on es recullen els drets de la Convenció dels Drets dels infants. I a la ludoteca de Santa Coloma, s’està confeccionant un mapa gegant d’Andorra de color blau amb la tècnica del mosaic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT