PUBLICITAT

Més de 60 inscrits als jocs en línia del Saló del Videojoc

  • Andorra Telecom procura consolidar la iniciativa i ampliar els participants
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La primera edició del Saló del Videojoc, al Prat del Roure Foto: ONA MORANTE

La segona edició del Saló del Videojoc i d'Internet presenta com a novetat més destacada la celebració de tornejos en línia deu dies abans de l'obertura del certamen. David Baró, cap de Comunicació i Imatge Corporativa d'Andorra Telecom, va explicar ahir que aquesta novetat és possible gràcies a la xarxa de fibra òptica que arriba a quasi totes les llars i garanteix una bona connexió. Una altra de les novetats destacades és l'augment del número dels punts de joc, un total de 70 –vint més que l'edició de l'any passat. El Saló del Videojoc i d'Internet se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de febrer, al centre esportiu del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany.

A partir de demà comencen les eliminatòries dels tornejos en línia emmarcats en la celebració del Saló del Videojoc i d'Internet. El termini de preinscripció, que s'ha de fer a través del portal web d'Andorra Telecom, s'acaba avui mateix, a les dotze del migdia. Ahir a la tarda, segons va informar Baró, ja s'havien inscrit 62 participants, dels quals 35 s'han apuntat al torneig de Fifa11 i 27, al Call of Duty Black Ops.

Baró també va explicar, en declaracions recollides per l'ANA, que l'objectiu de l'edició d'aquest any és arribar a la consolidació del Saló, motiu pel qual s'ha ampliat a tres dies. De fet,s'esperen molts més participants que l'any passat, ja que coincideix amb l'inici de les vacances de Carnaval, i per aquest motiu es tindrà tot a punt perquè puguin participar-hi fins a 75 jugadors de forma simultània.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT