PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Crèdit Andorrà Open porta el tenis als carrers d’Andorra la Vella

Vicky Jiménez debutarà en el torneig el dimecres 30 de novembre a les 19.30 hores

Per El Periòdic

Vicky Jiménez.
Vicky Jiménez. | Crèdit Andorrà

El Crèdit Andorrà Open, organitzat per l’empresa especialitzada en aquest tipus d’esdeveniments Tennium, portarà el millor tenis internacional al Principat: el primer WTA 125 femení de la història del país.  El torneig es durà a terme del 28 de novembre al 4 de desembre al Poliesportiu d’Andorra. 

Per escalfar motors a una setmana de l’inici, el torneig ha preparat una jornada de tenis als carrers d’Andorra la Vella. El dissabte 19 de novembre, de les 11.00 a les 19.00 hores, a la plaça de la Rotonda de la capital, s’establirà una pista de minitenis perquè els nens i nenes del Principat puguin gaudir de l’experiència. Es comptarà amb entrenadors de tenis de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Aquesta iniciativa es durà a terme gràcies a la col·laboració entre el Comú d’Andorra la Vella, Crèdit Andorrà i Wilson.

Aquest torneig compta amb la col·laboració i el suport de Crèdit Andorrà, el Govern d’Andorra, el Comú d’Andorra la Vella, AnyósPark, Immobiliària Galí, Pyrénées Motor, Isdin, Wilson, Andbus, Quality Andorra i Joma.

Les entrades ja estan a la venda a la pàgina web andorraopenwta.com i s’espera una important presència d’espectadors, sobretot per la presència de la jove promesa del tenis andorrà, Vicky Jiménez Kasintseva, que formarà part del quadre principal i debutarà en el torneig el dimecres 30 de novembre a les 19.30 hores, en la que serà la seva primera competició de nivell disputada en territori andorrà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT