PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els tricolor visiten Olot en la semifinal catalana

Sarabia valora el rival i la competició i assegura que el partit serà "maco" per a l'espectador

Per Albert Belis

L'entrenament d'ahir.
L'entrenament d'ahir. | FC Andorra

Dos bitllets per jugar la final de la Copa Catalunya Absoluta estan en joc avui, amb la disputa de les dues semifinals. L’Estadi Municipal d’Olot acollirà (19.15 hores) la primera entre l’FC Andorra i la UE Olot. Tres quarts d’hora més tard, a les 20.00 hores, es jugarà la segona al Municipal Ca N’Anglada, on s’enfrontaran el CP San Cristóbal i el CF Badalona Futur.

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va comparèixer ahir en sala de premsa abans de viatjar cap a Olot. D’entrada, va destacar la qualitat del rival i el valor de la competició, i va revelar que només tenia dues baixes per afrontar el partit, tot i que no va aclarir si faria molts canvis en l’onze inicial. «Segur que serà un partit maco per a l’espectador, nosaltres sortirem a competir sense cap excusa, perquè som molt respectuosos amb la Copa Catalunya», va assegurar.

L’Olot, un rival d’inferior categoria, compta amb Jonathan Risueño com a nou tècnic i amb Ernest Forgas, exjugador de l’FC Andorra. «Serà especial i bonic per a mi, ja que hi vaig ser dos anys i, al mateix temps, un duel duríssim contra un Segona; a més, encara estem assimilant conceptes del nou míster que esperem plasmar-los al camp», va augurar. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT