PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘L’esport ens connecta’ durarà tres dies i es farà presencialment

La 3a edició del certamen tindrà lloc el 28 de novembre, amb l’acte institucional, i l’1 i el 2 de desembre

Per El Periòdic

Riva i Ruiz, ahir durant la roda de premsa de presentació, a l’edifici administratiu del Govern.
Riva i Ruiz, ahir durant la roda de premsa de presentació, a l’edifici administratiu del Govern. | ANA / E. P.

La tercera edició de 'L’esport en connecta', les trobades de debat i diàleg amb la participació activa del sector de l’esport, enguany se celebraran de manera presencial durant tres dies. La trobada agafa el relleu definitiu de la Nit de l’esport. La voluntat és dedicar al món de l’esport un espai de retrobament entre les diferents federacions i esportistes, així com per reconèixer els resultats de la temporada. Així ho van explicar ahir en roda de premsa, a l’edifici administratiu del Govern, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz.

El certamen se celebrarà al llarg de tres dies: el 28 de novembre, 1 i 2 de desembre, amb xerrades de persones referents del món de l’esport internacional, conferències sobre temàtiques d’actualitat esportiva i una àmplia jornada de col·laboració entre entitats.

D’aquesta manera, el 28 de novembre, a partir de les 19.00 hores, tindrà lloc l’acte institucional, a l’Auditori Nacional d’Ordino, amb el lliurament de premis del Programa ARA en reconeixement dels millors esportistes de la temporada. Una vegada finalitzi aquesta cerimònia, a les 20.30 hores, es durà a terme una xerrada sobre la importància de les eines en l’esport d’alt rendiment oberta al públic a càrrec d’Almudena Cid, ex-gimnasta rítmica que va competir en la selecció espanyola i va participar en quatre Jocs Olímpics.

El dijous 1 de desembre se celebrarà l’activitat de cohesió dirigida a entitats esportives federades, que es dividirà en dues sessions: una de matí, a les 10.30 hores, i una de tarda, a les 18.00 hores. Anirà a càrrec de la psicòloga esportiva especialitzada en alt rendiment, Meritxell Bellatriu. Les dues sessions tindran lloc al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino.

Finalment, el divendres 2 de desembre, a les 19.00 hores, al Bici Lab Andorra –ubicat a Andorra la Vella– hi ha prevista una xerrada oberta al públic general sobre la diabetis i l’esport. La pronunciarà Georgina Agell, ciclista i creadora de la marca Con diabetes también se puede, i de Beatriz García, corredora de muntanya i triatleta amb diabetis, que comptaran amb la col·laboració de Madhu Jethani, presidenta de l’Associació de Diabètics d’Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT