PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Padreny participa en una reunió de joves parlamentaris

El socialdemòcrata viatja a Armènia, en representació del Consell General

Per El Periòdic

Imatge de la Xarxa de Joves Parlamentaris.
Imatge de la Xarxa de Joves Parlamentaris. | National Assembly of the Republic of Armenia

El conseller general Roger Padreny ha viatjat a Yerevan, Armènia, per participar en la reunió que la Xarxa de joves parlamentaris de l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE-PA), ha organitzat des del passat dissabte fins avui. Padreny va assistir com a representant del Consell General i es va entrevistar, juntament amb els altres joves parlamentaris, amb el president de la República d’Armènia, Vahagn Khachaturyan, i el president del parlament armeni, Alen Simonyan, entre altres personalitats.

Les jornades van versar sobre el paper de la joventut davant les amenaces a la seguretat i a la democràcia, i van comptar amb la participació de diferents representants del parlament d’Armènia, a més de la presidenta de l’OSCE-PA, Margareta Cederfelt. A més, els membres de la xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA es van reunir també amb el viceministre d’Afers exteriors de la República d’Armènia, Vahe Gevorgyan, el secretari del Consell de Seguretat, Armen Grigoryan, i també amb la defensora del poble, Kristinne Grigoryan.

La creació de la Xarxa de joves parlamentaris de l’OSCE-PA va ser proposada per la delegació del Consell General, i el mateix Padreny ha treballat per consolidar i crear-ne el comitè executiu, que es va constituir el passat mes de març. Des d’aleshores s’han dut a terme diferents reunions, una d’elles al Principat, la qual va servir per aprovar la Declaració d’Andorra, i també a Birmingham, en el marc de la reunió anual del juliol, en la qual es va reconèixer la Xarxa de joves parlamentaris dins l’OSCE-PA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT