PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La sub-15 debuta amb derrota per la mínima

Les tricolor cauen per 1-0 amb Albània en el seu primer partit internacional

Per David Sansaloni

L'11 inicial de la selecció sub-15.
L'11 inicial de la selecció sub-15. | FAF

La selecció femenina sub-15 de futbol ha debutat aquesta tarda al Torneig de desenvolupament IEFA de la categoria que està disputant-se a Albània. Les jugadores dirigides per Catia da Silva han perdut 1-0 amb les amfitriones, Albània, en el que ha sigut el seu debut en un partit internacional.

Un gol a la sortida d'un córner, al minut 50 de trobada, ha condemnat les tricolor que, tot i això, han demostrat un nivell elevat i han lluitat fins al final.

«S'ha competit molt bé. El resultat no reflecteix el nivell que hem demostrat. Hem dominat la primera meitat, tot i que en la segona hem errat en algunes combinacions», ha declarat la seleccionadora andorrana, mentre afegia que «aquests nervis han provocat que Albània gaudis de més oportunitats, tot i que el gol l'han fet d'esquenes, gairebé sense saber on aniria la pilota».

El cos tècnic de l'equip tricolor ha volgut deixar de banda el resultat per afirmar sentir-se «molt orgullosos de la feina i la imatge que han donat les noies en aquest debut».

La sub-15 tornarà a competir el dilluns davant Estònia, amb l'esperança que en aquesta ocasió el bon joc mostrat es materialitzi en un resultat favorable.

PUBLICITAT
PUBLICITAT