PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Eder Sarabia: «No estic gaire content de com hem defensat»

Les pilotes aturades continuen sent l'assignatura pendent de l'FC Andorra

Per David Sansaloni

Sarabia durant l'últim partit de lliga contra el Racing de Santander al Nacional.
Sarabia durant l'últim partit de lliga contra el Racing de Santander al Nacional. | @FCANDORRA

L'FC Andorra, tot i vèncer per 1-3 el CD Manacor avui en el partit referent a la primera ronda de la Copa del Rei, s'ha vist amb molts problemes per superar un Tercera RFEF. De fet, els balears han tingut fins a quatre xuts al pal, que d'haver entrat en els moments en els quals s'han produït haurien canviat la dinàmica de la trobada.

Els córners, tretes de banda i altres jugades a pilota aturada han sigut un vertader maldecap per als tricolor, i el primer a sortir a confirmar aquesta situació ha sigut l'entrenador dels andorrans, Eder Sarabia.

«No estic massa content amb relació a com hem defensat aquestes jugades a pilota aturada», va declarar el tècnic basc en acabar la trobada. Amb el 0-3 a favor, els del Principat s'han relaxat, i això ho ha aprofitat el Manacor per retallar distàncies amb l'1-3. Tanmateix, aquests han gaudit d'altres oportunitats per posar en problemes l'FC Andorra, però per unes coses o altres no han acabat de materialitzar-les.

El Burgos CF i l'Alavés van ser els primers a posar en relleu aquesta manca de contundència dels andorrans en aquestes jugades, i després va ser el Racing de Santander qui ho va acabar de confirmar. Els tres partits de LaLiga SmartBank van acabar amb derrota a causa de jugades a pilota aturada, i sembla que Sarabia es troba al límit d'aquesta situació, admetent en diverses ocasions que és l'aspecte que l'equip més ha de millorar.

D'altra banda, Pau Casadesús, golejador en aquest primer partit de Copa del Rei, també va donar el seu punt de vista arran de la situació. «Aquesta mena de partits es poden escapar en petits detalls, i avui, sobretot en les pilotes aturades, ens ha costat estar encertats».

Sense cap mena de dubte, aquest aspecte del joc continua sent la gran assignatura pendent de l'FC Andorra, i el pas de les setmanes dirà si el conjunt tricolor mostra, o no, una millora.

PUBLICITAT
PUBLICITAT