PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

ElmiilloR rep una onada de crítiques a les xarxes socials

El creador de continguts resident al Principat defensa que «ser streamer és més dur que treballar vuit hores en un bar»

Per El Periòdic

ElmiilloR durant un dels seus streams.
ElmiilloR durant un dels seus streams. | ElmiilloR

El creador de continguts Elm Chertó, més conegut professionalment com a ElmiilloR, ha rebut una allau de crítiques a les xarxes socials en les últimes hores. L'streamer resident al Principat va realitzar una mena d'opinió-reflexió en la qual va declarar que «si tu em dius que treballar vuit hores en un bar és més senzill que el que jo faig, que et fotin».

ElmiilloR va continuar el seu discurs explicant que «tot el puto dia treballo, treball, treball, treball, treball, treball. Sabeu totes les vacances que m'he pres en set anys? Zero. Sabeu els viatges que he fet? He anat a Corea del Sud, a treballar. He anat als Estats Units. Per a què? Per a treballar. He anat a Llatinoamerica. Per a què? Per a treballar».

Si bé és cert que cada feina té les seves característiques, el creador de continguts va explotar davant el menyspreu d'alguns usuaris cap a la seva professió. «Estic treballant des del segon 1 del dia fins que m'adormo, cada puto dia del mes des dels últims set o vuit anys. De la primera fins a l'última hora, i fins quan dormo somio amb treball. Quan acabo stream estic treballant. Abans d'obrir stream, estic treballant. Quan estic fent stream, estic treballant», va continuar el jove instal·lat a Andorra.

Davant aquest context, els usuaris de les diferents xarxes socials no van tardar a donar la seva opinió, de tota mena. «Quina falta et fa treballar d'alguna cosa, xaval», va comentar un, mentre que altres comentaven que «no em c*** en la teva p*** mare perquè ella segur que si va treballar perquè tinguessis un plat a taula mentre tu dius que asseure's i jugar o xerrar, o fins i tot planejar contingut o projectes, és més estressant o difícil. De vergonya».

D'igual manera, també hi ha hagut gent que ha defensat o ha intentat matisar les paraules d'ElmiilloR. «Ser streamer té molts punts positius i molt pocs negatius. És veritat que la gent no entén l'estrès i la càrrega que hi ha al darrere, però cap streamer canviaria el seu treball pel d'un cambrer encara que cobrés el mateix», explicava un usuari, o un altre que deia que «ser streamer sembla fàcil, fins que t'adones que la dificultat està a arribar a ser del 0,01% dels quals guanyen suficient per a viure d'això i no fer res més a part».

Segons va informar Marca.com, «en una enquesta recentment feta en col·legis públics, es va esbrinar que els treballs que els nens més volen exercir de grans són futbolista i streamer. Efectivament, aquest segon lloc està triomfant molt en els últims anys gràcies al creixement dels creadors de contingut i Twitch».

PUBLICITAT
PUBLICITAT