PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez s'acomiada de Xile

L'andorrana cau per 7-6/2-6/3-6 davant Kateryna Baindl

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez durant un torneig aquesta temporada.
Vicky Jiménez durant un torneig aquesta temporada. | Raquetc

Vicky Jiménez s'ha acomiadat aquesta matinada de l'W125 de Colina (Xile) en caure per dos sets a un davant la ucraïnesa Kateryna Baindl (7-6/2-6/3-6).

L'andorrana ha cedit als quarts de final després de lluitar fins al final en un partit molt dur contra Baindl. La tricolor ha sigut capaç d'emportar-se un primer set travat, que s'ha posat molt complicat des del primer moment. Cap de les dues tennistes ha volgut baixar el nivell i h sigut la tricolor la primera a colpejar, en trencar la treta de la ucraïnesa. No obstant això, Baindl s'ha refet i ha capgirat la situació per tornar a establir l'empat 1-1. Des d'aquest moment, Jiménez ha anat per davant fins al 3-3.

La intensitat s'ha mantingut estable i amb el 6-6 s'ha decidit tot en el tie break. Amb més força i intel·ligència sobre la pista, la tricolor ha aconseguit el 9-7 en aquest apartat, que li ha valgut per posar el 7-6 en el primer set.

Després d'una lluita de més d'una hora és quan ha canviat el context. Baindl, amb més experiència (28 anys i número 138 del rànquing WTA) ha sabut utilitzar millor les seves armes i en poc més de 30 minuts s'ha emportat el segon set per 2-6, deixant-ho tot per decidir en el tercer.

Al cap de poc de començar, la ucraïnesa ha pogut trencar la treta de Jiménez en l'1-2, i ha mantingut l'avantatge amb jocs relativament curts fins al 2-5, on s'ha tornat a imposar. L'andorrana s'ha pogut refer en el 3-5, que donava esperances, i després d'esprémer al màxim el que ha sigut l'últim joc de Baindl, aquesta ha acabat decantant la balança amb el 3-6 final, aconseguint el passi a les semifinals de Xile.

Vicky Jiménez acaba així la seva aventura a l'W125 de Colina, i sense lamentar-se ja pensa en el següent repte, que serà l'WTA 125 de Buenos Aires, a l'Argentina (del 15 al 20 de novembre).

PUBLICITAT
PUBLICITAT