PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bona afluència de visitants al Vide Dressing de la Massana

Les primeres percepcions de les totes les paradistes són molt positives

Per El Periòdic

Una noia busca entre la roba exposada en una parada.
Una noia busca entre la roba exposada en una parada. | Comú de la Massana/Eduard Comellas

El Vide Dressing de la Massana va obrir les portes ahir a les 16.00 hores, una hora abans que en les edicions anteriors, amb força expectació per part del públic. Una de les novetats d’aquest enguany és el Vide Kids, un espai que s’ha dedicat a la roba, joguines i material infantil. En total, hi ha hagut més de 90 parades repartides per tot l’espai. A més, durant tot el cap de setmana hi haurà tallers infantils per tal que els infants s’ho passin bé mentre els pares fan les compres. Els tallers ja es feien abans de la pandèmia i tenien molt bona acceptació. 

«En aquesta edició tenim més productes que mai, molt variats i de molt bona qualitat», va explicar la coordinadora de l’esdeveniment, Mercè Miguel, que va assegurar que «la segona mà està de moda i això és molt positiu perquè hem d’anar cap a un consum responsable i sostenible». Per la seva banda, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, va destacar la gran quantitat de gent que ahir circulava pel centre de la Massana, ja que el mercat s’ha emplaçat a la Closeta i a les Fontetes, un fet que repercuteix directament en el teixit comercial de la parròquia.

De moment, les primeres percepcions de les paradistes són molt positives. Ara, però, encara tenen per endavant tot el cap de setmana per vendre les peces del seu armari que ja no utilitzen i que poden fer servei a altres persones. El Comú de la Massana espera que hi hagi una alta afluència de visitants durant tots els dies, ja que al mercat de segona mà no només s’hi poden trobar productes de qualitat, sinó que també a preus molt baixos.

Per acabar, l’horari d’avui serà de 10.00 a 19.00 hores, i diumenge de 10.00 a 14.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT