PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Special Olympics, amb quatre integrants a Lleida

Jennifer Vilchez, Paula Espineta, Sandra Carvalho i Enric Nieto disputaran el 31è campionat territorial de bàdminton

Per El Periòdic

El competidors tricolor.
El competidors tricolor. | Crèdit Andorrà

La federació esportiva Special Olympics Andorra, patrocinada per la Fundació Crèdit Andorrà, prendrà part en el XXXI campionat territorial de bàdminton, organitzat per la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, amb la col·laboració de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya.

La competició tindrà lloc el dissabte 12 de novembre, a la capital del Segrià, a Lleida, a les instal·lacions del pavelló INEFC Lleida. Per part de la delegació andorrana hi participaran 4 esportistes: Jennifer Vilchez, Paula Espineta, Sandra Carvalho i Enric Nieto.

A més de la delegació andorrana també hi participaran clubs com Acudam, Alba Club Esportiu, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Segrià Esport Club i Aspros Som i Serem. En total hi competiran uns 54 atletes.

La Fundació Crèdit Andorrà patrocina la federació esportiva Special Olympics Andorra des del 2007, amb l'objectiu de contribuir a la integració social dels atletes, així com a l'organització i la seva participació en esdeveniments nacionals i internacionals d'aquestes característiques.

Es tracta d'un suport a una iniciativa que té com a missió la integració en la societat de les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual, en condicions d'igualtat amb la resta de ciutadans, a través de l'esport. La pràctica esportiva és una via de desenvolupament personal i social, que millora la qualitat de vida i engresca en la superació personal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT