PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maeva Estevez es lesiona durant un entrenament

La ‘rider’ de la FAE passa pel quiròfan i estarà fora de dos a tres mesos

Per El Periòdic

Estevez, aquesta setmana durant els entrenaments a Pitztal.
Estevez, aquesta setmana durant els entrenaments a Pitztal. | FAE

Maeva Estevez va patir dijous una caiguda mentre entrenava al circuit de boardercross de Pitztal (Àustria), durant la seva pretemporada. Com a conseqüència del cop, l’andorrana va haver de passar per l’hospital, ja que es va trencar el radi del braç esquerre, la qual cosa l’obligarà a estar fora de les pistes entre dos i tres mesos.


Estevez estava surfejant molt bé, amb molt bona intensitat i uns grans cronos. No obstant això, en un dels salts, va fer una mala recepció, la qual cosa va acabar amb ella pel terra, amb la mala sort que va recolzar la mà i li va provocar una fractura. Segons va explicar el metge de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), Bernat Escoda, la rider pateix una fractura de Colles, és a dir, una fractura desplaçada del radi, per la qual cosa va haver de passar pel quiròfan.


«Se li ha fet un tractament quirúrgic i ara tindrà la mà immobilitzada», va informar Escoda, mentre afegia que «seran entre sis i vuit setmanes amb el canell fràgil». Abans d’aquests dos mesos, podrà començar a fer exercicis físics adaptats, però no tocar la neu. Així les coses, es preveu que la tornada a la competició sigui a la primavera, al mes de març.


De fet, la mateixa Estevez es va pronunciar ahir mitjançant les seves xarxes socials. «He requerit una operació d’urgència, però tot ha sortit bé. No sé quan, però tornaré, més forta que mai, com sempre», va publicar l’esportista. Ara, a la del Principat només li queda tenir paciència, i és que ja venia d’una lesió al genoll que encara no s’havia recuperat del tot, quan rep un nou revés. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT