PUBLICITAT

El batlle ajorna l'assemblea general extraordinària de Ctrasa

  • Un aute atén la demanda de no-celebració feta pels socis privats, Cespa i Novergie
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Un aute dictat pel batlle ajorna l'assemblea general extraordinària de Ctrasa prevista en primera convocatòria per ahir a la tarda. L'aute respon al requeriment fet divendres passat pels socis privats de la societat, Cespa i Novergie, que demanaven la no-celebració d'aquesta assemblea en la qual un dels punts de l'ordre del dia és l'ampliació de capital en 7,5 milions d'euros. Els socis privats van demanar la suspensió perquè hi ha una demanda interposada per cobrar la part corresponent a la reducció del capital social de Ctrasa al 50% que es va fer l'any 2007.

Els socis privats tenen una demanda interposada des del mes de novembre, amb la qual reclamen cobrar l'import que els pertoca de la reducció del capital social al 50% que es va fer l'any 2007 –un import que encara no haurien percebut. En base a aquesta demanda, el batlle va dictar la mesura cautelar de caràcter urgent, que va notificar ahir mateix a les parts, ajornant l'assemblea general extraordinària de Ctrasa, tant en primera com en segona convocatòria (previstes per ahir i per avui, respectivament). L'aute, a més, dóna cinc dies hàbils per respondre als socis majoritaris, és a dir, el Govern i FEDA.

Però FEDA i el Govern, segons les fonts consultades per l'ANA, van presentar un escrit ahir demanant al batlle que reconsideri la decisió de la suspensió, ja que l'assemblea general extraordinària es podria celebrar en segona convocatòria sense tractar aquest punt de l'ordre del dia. Aquest escrit recull que la resta d'aspectes no tenen nexe d'unió amb el requeriment dels socis privats. El batlle haurà de decidir en les properes hores si atén la sol·licitud dels socis majoritaris perquè l'assemblea se celebri parcialment.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT