PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia investiga uns furts en vehicles estacionats en un aparcament de Canillo

Tres turismes van aparèixer dimecres amb algun vidre trencat i l’interior remenat

Per El Periòdic

El despatx central de la Policia.
El despatx central de la Policia. | Arxiu ANA

La Policia investiga uns presumptes furts amb força en vehicles després que dimecres tres turismes que es trobaven aparcats en un aparcament privat d’un edifici de Canillo apareguessin amb algun vidre trencat i l’interior remenat.

El cos també informa que aquests dies s’ha detingut un home, no resident de 49 anys, per un presumpte delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili. Se'l va identificar i localitzar després que una persona alertés que l’home havia entrat a casa seva mentre ella hi era dins.

També s’ha detingut dues persones en controls a la frontera del riu Runer per introduir estupefaents al país. La primera és una dona no resident de 42 anys que va ser arrestada dimarts amb una pastilla d’èxtasi. La segona es tracta d’una altra dona no resident de 23 anys detinguda dimecres amb 0,5 grams de cocaïna.

Quant a les alcoholèmies, la matinada de dijous es va arrestar dos homes residents de 41 i 36 anys amb taxes d’alcohol per litre de sang d’1,66 i 1,63 respectivament.

Al llarg d'aquesta setmana la Policia ha detingut dos homes més per conduir amb el permís retirat. Un d’ells, resident de 36 anys, la matinada de dimecres. En un inici, va fer cas omís del control policial, però es va acabar aturant poc després. El segon, resident de 28 anys, ha estat detingut de matinada aquest divendres.

I aquest mateix divendres pels volts de les 11.00 hores, la Policia ha detingut un altre home, resident temporal de 33 anys, per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic per presentar documentació falsa al Servei d’Immigració.

PUBLICITAT
PUBLICITAT