PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez venç Papamichail per plantar-se als quarts de final

L’andorrana guanya per 6-1/6-2 en un duel treballat i ara espera Kateryna Baindl

Per David Sansaloni

Vicky Jiménez durant el torneig de Loulé (Portugal).
Vicky Jiménez durant el torneig de Loulé (Portugal). | Raquetc

Vicky Jiménez va fer un pas més endavant a l’W125 de Colina (Xile) i ja és als quarts de final del torneig en vèncer la grega Despina Papamichail en dos sets (6-1/6-2). Lluny del que pugui fer veure el resultat, l’andorrana va haver de treballar molt per endur-se la trobada. El nivell físic mostrat per ambdues competidores va ser d’allò més elevat, i els punts van acabar decidint-se o bé per encerts de mèrit o per errades forçades per la rival.


Després d’haver patit més del compte davant la turca Ipek Oz als setzens de final, en una trobada que gairebé va arribar a les tres hores, Vicky Jiménez va saber recuperar-se i tornar a demostrar el seu estil característic, amb un bon coneixement de la situació, atacant quan calia i mantenint la posició davant les escomeses de Papamichail.

 

La pròxima pedra en el camí no serà gens fàcil. La ucraïnesa Kateryna Baindl serà la rival de la tricolor als quarts de final després que aquesta s’imposés a Tamara Zidansek (número 87 del món) per dos sets a un (6-4/4-6/6-1). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT