Andorra guanya Àustria per 3-5 en el tercer partit del Mundial

Els tricolor registren la primera victòria amb tres gols de Picanyol i un de Nil i Arnau Dilmé

Per David Sansaloni

Un instant del partit d’ahir entre Àustria i Andorra.
Un instant del partit d’ahir entre Àustria i Andorra. | World Skate Games

La selecció absoluta d’hoquei patins va aconseguir ahir la seva primera victòria al Mundial B que està portant-se a terme a la localitat argentina de San Juan. Els tricolor van vèncer el combinat d’Àustria per 3-5 gràcies als tres gols de Bernat Picanyol i un per part de Nil i Arnau Dilmé.

Els del Principat van anar de menys a més, i és que els austríacs van colpejar primer amb un gol matiner. La reacció dels homes dirigits per Manel Rubio va ser ràpida també, i només els va fer falta dos minuts per igualar la trobada (1-1). Les ocasions es van anar succeint, però la primera meitat va ser més de tanteig per part dels dos conjunts, i amb l’empat van deixar tot per decidir a la segona meitat.

Novament, Àustria va arrencar amb avantatge en fer el 2-1, però Nil Dilmé va posar, de nou, les taules al lluminós. Amb el gol uns minuts després d’Arnau Dilmé, Andorra es va posar per davant, i quan faltaven 10 minuts pel final, Picanyol va sentenciar amb un doblet. La reacció dels austríacs va fer tard amb el 3-5.