PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip tècnic de Joan Verdú adapta la planificació

La cancel·lació de Lech canvia el rumb de la preparació

Per El Periòdic

Verdú durant un entrenament d’aquesta setmana.
Verdú durant un entrenament d’aquesta setmana. | FAE

La cancel·lació de la Copa del Món de Lech (Àustria) ha obligat l’equip de Joan Verdú a canviar la preparació d’aquesta primera part de la temporada. Després de conèixer-se la resolució de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) de no disputar la prova austríaca, que s’havia de dur a terme aquest diumenge dia 13, l’andorrà va allargar la seva estada a Saas Fee amb entrenaments de supergegant, per tornar a Andorra uns dies i adaptar la seva preparació amb un bloc físic adient.

 

El 23 de novembre viatjarà el cos tècnic a Zinal (Suïssa) per preparar la pista el dia 24. El dia 27 serà l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) qui es desplaçarà a l’estació suïssa per tenir el primer dia d’esquí el dia 28.


A partir d’aquí, el 6 i 7 de desembre l’andorrà competirà a les Copes d’Europa de supergegant de Santa Caterina (Itàlia), mentre que el dia 10 farà la Copa del Món de gegant de Val d’Isère, i els dies 18 i 19 les dues Copes del Món de gegant d’Alta Badia (Itàlia). Finalment, el 7 de gener, competidrà a la Copa del Món de gegant d’Adelboden (Suïssa). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT