PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primeres passes pel nou CAP a Ciutat de Valls

L’adjudicació per a la redacció del projecte i direcció de les obres ha recaigut en Pau Iglesias i Jacint Gil

Per El Periòdic

El centre educatiu de Ciutat de Valls.
El centre educatiu de Ciutat de Valls. | Arxiu ANA

El Consell de Ministres va aprovar ahir l’adjudicació del concurs de selecció de professionals de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de condicionament d’un centre d’atenció primària (CAP) a Andorra la Vella, concretament a Ciutat de Valls. Després d’estudiar les ofertes rebudes, l’adjudicació ha recaigut en Pau Iglesias i Jacint Gil.

Cal recordar que aquesta infraestructura sanitària se situarà en un espai de l’edifici que havia acollit l’escola espanyola de Ciutat de Valls, que s’ha de condicionar per tal que disposi de tots els serveis definits en el programa de necessitats establert pel SAAS. El ministre portaveu, Eric Jover, va posar en relleu que la voluntat de l’Executiu és que aquest projecte quedi el més avançat possible en els mesos vinents, tenint en compte que ara els arquitectes tenen 12 setmanes per dur a terme la seva feina.

La possibilitat de construir un CAP a Ciutat de Valls es va posar sobre la taula fa un temps, ja que l’espai va quedar buit i que en aquella zona hi viuen moltes persones a les quals es vol donar un servei. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT