PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Josep Pérez aterra al Principat i avui farà les revisions mèdiques

El de Llíria serà el substitut de Rafa Luz i signarà un contracte d’un mes prorrogable fins a tres

Per David Sansaloni

Pérez durant un partit amb el CB Almansa.
Pérez durant un partit amb el CB Almansa. | CB Almansa

El MoraBanc va confirmar ahir que el substitut de Rafa Luz serà Josep Pérez. L’entitat tricolor incorpora el base valencià de 28 anys, que signarà un contracte d’un mes prorrogable fins a tres. Pérez, originari de Llíria, compta amb una àmplia experiència a la LEB Or, formant part d’equips com el Barça B, el Peñas Huesca, el Covirán Granada, l’Actel Força Lleida, el Quesos Cerrato Palència, el CB Prat i el CB Almansa.


El de Llíria arriba provinent de la lliga islandesa, on ha jugat amb el Porlakshofn a la Segona Divisió del país. No obstant això, el jugador ha apostat pel Principat i el fet de tornar al bàsquet que l’ha vist créixer. De fet, Pérez va arribar a debutar amb el primer equip del Barça en Lliga Endesa i, fins i tot, a l’Eurolliga, de la mà de Xavi Pascual. Ja en el seu últim any júnior va haver de continuar agafant experiència amb el filial, concretament a la LEB Plata.


El perfil de Pérez sembla adaptar-se al que buscava el MoraBanc: un home que sumés a la rotació, que no fos protagonista, però que tingués coneixement de la competició. La direcció tècnica no buscava un substitut de tota la temporada per a Luz, sinó un temporer que pal·liés la baixa del brasiler. Així doncs, no és probable que succeeixi un cas com el de Víctor Arteaga l’any passat, quan va arribar per unes setmanes i va acabar finalitzant la temporada amb el conjunt andorrà.


El cos tècnic confia en la recuperació plena tant de Luz com de Maric, i no invertiran de més en una altra peça que sumi als esquemes de Natxo Lezkano. Pérez va aterrar ahir a la tarda al Principat i avui realitzarà les proves mèdiques pertinents per verificar el seu estat de forma. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT