PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ambaixada d’Espanya convoca els premis Sant Jordi

Hi haurà reconeixements especials als textos en anglès, francès i portugués

Per El Periòdic

Una edició anterior dels premis literaris Sant Jordi.
Una edició anterior dels premis literaris Sant Jordi. | ARXIU ANA

La conselleria d’Educació de l’ambaixada d’Espanya a Andorra i el col·legi espanyol Maria Moliner convoquen una nova edició dels premis literaris Sant Jordi. Novament, es convida els alumnes de secundària, batxillerat i formació professional del sistema educatiu espanyol i dels estudis equivalents en els sistemes andorrà i francès a participar en un certamen de gran tradició al Principat, no només per haver arribat a la 41a convocatòria, sinó per la gran acollida dels participants i per la qualitat de les obres presentades en edicions anteriors.

En aquesta edició el jurat dels premis estarà format per l’escriptora Mariona Bessa, l’assessor tècnic Pedro Corral, i per professors de llengua castellana, catalana, anglesa i francesa del Maria Moliner. També hi prendrà part la coordinadora de l’EPE de Portgual a Andorra, Filipa Soares, i representants de l’Institut Camoes.

Els premis s’atorgaran als treballs escrits en castellà i català. A més, hi haurà un premi especial per a llengua anglesa, un altre per a llengua francesa i un tercer adreçat a la llengua portuguesa.

Les obres que resultin premiades seran publicades posteriorment en un llibre patrocinat i editat per Barcanova Editorial. L’aportació de l’entitat inclou els cartells promocionals del certamen i la participació de l’escriptor en una trobada amb els guardonats i una ponència. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT