PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A la venda les entrades per veure el ‘Mag d’Oz’ i ‘Frozen’

Es podran veure el 19 de novembre i el 17 de desembre a Encamp

Per El Periòdic

El cartell del musical ‘El Meravellós Mag d’Oz’.
El cartell del musical ‘El Meravellós Mag d’Oz’. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va posar ahir a la venda les entrades pels musicals infantils El Meravellós Mag d’Oz i Frozen, que es faran a la sala de festes del complex d’Encamp el 19 de novembre i el 17 de desembre. Ambdues representacions comptaran amb dos passis, a les 11.00 i a les 16.00 hores. Els espectacles formen part del cicle de musicals infantils que ofereix la parròquia de forma anual amb l’objectiu d’apropar la cultura a tots els públics. Les entrades es poden adquirir al web comuencamp.ad i el preu és de 5 euros per als infants i 10 euros per als adults.

El Meravellós Mag d’Oz és un musical per a tota la família que explica la famosa història de la jove Dorothy i el seu gos Totó, que van ser arrossegats per un cicló cap a un país fantàstic: Oz. Un cop allà, Dorothy viatja a la Ciutat Maragda a la recerca del Mag d’Oz per tornar a casa seva, a Kansas. Durant el camí, haurà de fer front a la bruixa malvada de l’Oest i es trobarà amb personatges com l’Espantaocells sense cervell, l’Home de llauna sense cor i el Lleó covard de la selva.

Frozen, per la seva banda, és un musical infantil inspirat en el conte de Hans Christian Andersen La Reina del Gel. L’obra mostra un viatge musical en el qual els protagonistes transportaran el públic a una aventura divertida, romàntica i plena d’emocions. Les hereves al tron, Elsa i Anna, es disposen a assumir el Tron d’Arendelle per celebrar la coronació de les princeses, però un encanteri ho canviarà tot... Kristoff i un divertit ninot de neu faran reflexionar sobre l’amistat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT