PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cellos i un concert familiar, les pròximes ofertes de l’Ordino Clàssic

La primera cita serà el 25 de novembre a l’Auditori Nacional d’Andorra

Per El Periòdic

Els membres del grup Northern Cellos.
Els membres del grup Northern Cellos. | Northern Cellos

L’Ordino Clàssic escalfa motors per a les dues pròximes cites, dels mesos de novembre i desembre. El primer dels concerts serà Let’s Rock, Let’s Dance...Let’s Cello!, a càrrec dels Northern Cellos, el divendres 25 de novembre, a les 21.00 hores. La següent actuació, Un concert de conte, tindrà lloc diumenge 18 de desembre, a les 12.00 hores. Les dues cites tindran lloc a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino. Les entrades ja estan disponibles i es poden adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic: www.ordinoclassic.ad/entrades i a l’oficina de turisme d’Ordino, per un preu de 20 i 15 euros, i gratuïtat per als nens de 0 a 10 anys, respectivament.

Let’s Rock, Let’s Dance...Let’s Cello! serà un concert a càrrec dels Northern Cellos, format per quatre joves violoncel·listes i un percussionista-bateria de les comarques gironines. Northern Cellos és probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics d’Espanya i un dels pocs d’Europa, que escortats per un bateria, interpretaran medleys de rock, pop, dance i metal. El concert presenta una proposta refrescant, per a tots els públics, on tothom podrà reconèixer melodies que ens han acompanyat i ens han fet ballar durant els últims anys. Amb un format innovador, ofereixen un espectacle únic capaç d’emocionar el públic amb una balada d’Ed Sheeran i tot seguit fer-lo aixecar de la cadira amb un tema d’Avicii. També es podran escoltar temes de Queen, Michael Jackson, AC/DC, Guns N’ Roses... Alternant els formats de violoncels elèctrics i acústics, Northern Cellos ofereix dos espectacles innovadors que no deixaran ningú indiferent. 

D’altra banda, Un concert de conte anirà a càrrec d’un sextet de violoncels de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Jordi Claret, Gaëtane Dunyslaeger, Manuel Martínez del Fresno, Olga Palou, Mireia Planas i Sylvie Reverdy. La selecció musical anirà a càrrec de l’Albert Gumí. L’espectacle comptarà també amb la presència de dues actrius andorranes, Txell Díaz i Elena Santiago. Un concert de conte és la proposta familiar de l’edició d’enguany d’Ordino Clàssic, creada pel dramaturg Juanma Casero i amb la direcció de Joan Hernández, en què la màgia de la música i el teatre es fusionaran per fer descobrir la música clàssica d’una manera amena i divertida al públic familiar. Una bona manera d’iniciar-se en aquest gènere. L’Alex i la Charly són dos personatges estranys encarregats que els contes de Nadal es mantinguin vius al llarg dels anys. Enguany els han convidat a un fantàstic concert de música clàssica perquè expliquin les seves històries. L’Alex i la Charly narraran els secrets i les aventures de la nit més màgica de l’any o, si més no, ho intentaran. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT