PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez s’estrena amb una victòria a Xile

L’andorrana venç Ipek Oz per 2-1 (7-6;1-6;6-2) i avança als vuitens de final de l’W125 de Colina

Per David Sansaloni

Jiménez en una imatge d’arxiu.
Jiménez en una imatge d’arxiu. | Raquetc

Vicky Jiménez va iniciar amb bon peu el seu camí a l’W125 de Colina (Xile) en vèncer la turca Ipek Oz (de 23 anys i número 210 del ràqnuing WTA) per 2-1 (7-6;1-6;6-2).


El partit va començar amb un intercanvi de punts entre les dues tennistes, fent gala d’un nivell físic elevat. La igualtat a la pista va ser tal que els jocs anaven succeint-se ràpidament, amb avantatge per la que disposava de la treta en aquest moment. A partir del 2-3, el duel va anar allargant-se a poc a poc, i els punts ja no entraven amb la mateixa facilitat. De fet, l’andorrana va ser capaç de trencar una treta de la seva rival, la primera, amb el 5-4.


Tot i el cop psicològic de Jiménez, Oz va saber refer-se i també va trencar el servei de la tricolor, establint de nou l’empat 5-5. Posteriorment, amb el 5-6 favorable a Oz, semblava que la trobada acabaria amb un primer set per a la turca, però Jiménez va començar a traçar cops potents, que van provocar moltes errades a la seva rival, afavorint el fet d’arribar al tie break amb el 6-6 en el marcador.


Finalment, la del Principat va aconseguir endur-se el primer set per 7-6 (7-3 al tie break), i començar el segon set amb el lluminós a favor. No obstant això, Oz va sorprendre amb un joc completament diferent. Els intercanvis llargs, ja no sols de temps, sinó també fregant la línia de fons, va obligar Jiménez a fer un pas endarrere per tal de tornar les envestides de la seva rival. Això va provocar que la turca tingués més facilitat per tornar les pilotes de l’andorrana, i en poc més de 30 minuts va posar el 6-1 per igualar el marcador.


Amb tot en joc en el tercer set, la del Principat va sortir com una allau, tancant el matx amb un 6-2 que li atorga el passi als vuitens de final, on l’esperava la grega Despina Papamichail (de 29 anys i número 156 del món). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT