PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els comitès de la FAF estudiaran la batussa

La federació podria endurir les sancions si es tornés a produir un cas com el de la Massana-CE Carroi

Per David Sansaloni

Un instant de la batussa en el la Massana-Carroi.
Un instant de la batussa en el la Massana-Carroi. | MARVIN ARQUÍÑIGO

La batussa que va tenir lloc en acabar la jornada 7 de la Lliga Unida que va enfrontar l’FS la Massana i el CE Carroi podria servir com a base per un hipotètic canvi en la normativa de cara a la pròxima temporada. Els comitès de treball que es conformen dins de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) podrien estudiar el cas per endurir les sancions si un context com aquest es tornés a produir, ja fos a la Segona Divisió i en qualsevol altra competició que estigués sota el paraigua de l’entitat.


El càstig de 800 euros sembla ser poc per tot el rebombori que ha causat, a banda de la imatge que ha deixat en aquesta competició. Així doncs, si els comitès de treball creuen convenient posar el cas sobre la taula, podria donar-se la situació que en la pròxima assemblea (que tindrà lloc el poper mes de juny) es llancés a votació l’enduriment de les conseqüències per als equips que protagonitzaren aquest escenari. 

 

Qüestions d’interès

 

La possibilitat de vetar l’entrada al camp a aficionats concrets (com pogués ser el cas de l’espectadora que dona un cop de puny a un jugador en la batussa entre l’FS la massana i el CE Carroi), o el fet de poder jugar a porta tancada, són dues qüestions que ja han sortit a debat i podrien convertir-se en una realitat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT