PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els problemes de la UE Sant Julià entren al camp

L’equip no compareixerà davant l’Atlètic d’Escaldes per manca d’efectius

Per David Sansaloni

La banqueta de la UE Sant Julià la passada jornada.
La banqueta de la UE Sant Julià la passada jornada. | MARVIN ARQUÍÑIGO

Els problemes esportius i econòmics que arrossega la UE Sant Julià continuen traspassant barreres, i ara comencen a afectar el desenvolupament de la Lliga Multisegur. Els lauredians no es presentaran aquesta pròxima jornada al·legant una manca d’efectius per enfrontar l’Atlètic d’Escaldes. L’equip ha assegurat que té només nou jugadors disponibles, ja que en tindria set lesionats i dos d’ells de gravetat.


Tot i el context, la UE Sant Julià s’ha trobat amb la negativa dels escaldencs d’ajornar la trobada, i és que aquests, en cas de fer-ho, haurien de disputar tres partits en gairebé set dies, la qual cosa perjudicaria els interessos de l’Atlètic.


Si els lauredians es presentessin al partit sense possibilitat de disputar-lo, aquests registrarien la seva primera sanció per incompareixença, amb possibilitat de materialitzar-ne una altra, mentre que a la tercera quedarien expulsats de la competició. Un altre cas seria que cap integrant de l’equip es presentés físicament al duel, la qual cosa canviaria el context, i si això passés un segon cop, ja s’establiria l’expulsió.

 

Les dates clau

 

Els impagaments de la UE Sant Julià estan a l’ordre del dia. No obstant això, el conjunt té al davant tres dates clau. La primera el 31 de desembre, quan tots els clubs han d’entregar un document signat per tots els treballadors esclarint que estan lliures d’impagaments. En cas contrari, es quedarien sense llicència UEFA, i el mateix passaria en la segona finestra, el 28 de febrer.


Finalment, sempre que els lauredians presenten cada jornada 11 jugadors titulars i dos suplents, seria a final de temporada quan s’estudiaria la situació del club. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT