De la Casa es manté en el podi de Catalunya

El pilot es fa amb la segona plaça en la 33a Pujada Gironella-Casserres

De la Casa durant la pujada.
De la Casa durant la pujada. | FotoEsport

Gerard de la Casa (Ford Fiesta WRX-Baporo Motorsport) va tornar a estar entre els més ràpids, en aquesta ocasió en la 33a Pujada Gironella-Casserres, última cita del Campionat de Catalunya de Muntanya 2022. Amb la segona plaça aconseguida en la pujada de l’Escuderia Gironella, el pilot de Gedith Center va aconseguir afegir la tercera posició del podi de Turismes del certamen al títol de campió d’Espanya de l’especialitat.

Amb aquesta segona posició assolida a Gironella, de la Casa va quedar a un punt del subcampionat català de l’especialitat. «Tenint en compte que hem hagut de descartar alguna prova, crec que és un excel·lent resultat. Els Porsche, en segons quines cites, ja els tenim més a prop, però caldrà continuar per a superar-los», va dir el pilot del Principat.