PUBLICITAT

El Matecosa aguanta en la part més alta de la taula

EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

El Matecosa Sant Julià aguanta a la part més alta de la taula en la lluita per ser campió de Lliga malgrat l'empat que va obtenir el diumenge passat contra el Lusitans la Posa, i no ha baixat a la segona posició tal i com va publicar ahir aquest rotatiu. La victòria del Pidasa contra l'Escale, per tant, situa l'equip colomenc a només un punt del quadre lauredià i amb tres de marge respecte del de Vicens Marqués.

En la lluita pel descens el Bar la Fira d'Andorra Casa Benfica és ara el fanalet vermell amb dos punts menys que l'Encamp després de perdre per 3-2 el duel entre els dos últims classificats mentre que Construccions Modernes Inter d'Escaldes i Gestions JR Principat respiren tranquils en empatar 0-0 perquè tenen la plaça de promoció a deu i nou punts, respectivament.

A Segona Divisió l'equip que ocupa la plaça d'ascens directe a Primera, el Construccions Buiques Ranger's, –va empatar 1-1 davant l'Atlètic Escaldes– no va saber aprofitar la derrota del líder Lusitans B contra l'Engordany, l'equip que jugaria la promoció i que ara se li ha apropat a quatre punts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT