UE i Inter s'apropen a un Atlètic que empata amb l'FC Santa Coloma

Penya, Sant Julià i Ordino continuen cuers amb cinc punts

Un dels gols de l'Inter d'avui.
Un dels gols de l'Inter d'avui. | FAF

ENGORDANY 4 – UE SANT JULIÀ 0 | Fitxa | Fotos |

Pas endavant per a l'Engordany en el primer partit de la jornada 8 davant un Sant Julià que segueix com a cuer de la classificació de la Lliga Multisegur.

El més difícil en els partits, que és inaugurar el marcador, no va ser cap problema per als de Jesús Coca. Al minut 2 ja havien inaugurat el marcador amb una acció de davanter centre pur, amb definició impecable davant el porter Iglesias que va servir per fer pujar l'1-0.

El segon, abans del 20. Nova gran acció d'atac amb Najera com a protagonista, que trenca el fora de joc, es desfà del porter i amb dos defenses tapant el xut a porteria cedeix a Víctor Bernat, que marca plaer. Un 2-0 amb què es va arribar al descans.

Si hi havia cap possibilitat de remuntada, va desaparèixer als dos minuts de la represa. Passada de la mort de Victor Bernat que envia al fon de la xarxa Sebas Gómez.

Va tancar la golejada el jugador de la base Balastegui, que estrena el seu compte golejador en dos partits a l'elit del futbol andorrà.

PENYA ENCARNADA 0 – UE SANTA COLOMA 2 | Fitxa |

Dos equips que es plantaven en bon moment saltaven sobre la gespa del Centre d’Entrenament de la FAF per mirar de buscar la seva segona victòria consecutiva. El Penya, per sortir del pou i la UE per almenys mantenir-se en segona posició.

Passada la mitja hora de joc va arribar la primera ocasió clara de gol. Jugada de Portuga per la banda esquerra i a l’interior de l’àrea rematava Paulino. Només una brillant intervenció de Matías Basterrechea evitava el gol.

Al límit de la primera meitat, la més clara també per al Penya Encarnada d’Andorra. Cavalcada per banda d’Adrian Ferrer que arriba a l’interior de l’àrea i connecta amb un fort xut que s’estavellava al lateral de la xarxa de Jacobo.

Només començar el segon temps, tornava a aparèixer Adrian Ferrer. Aquesta vegada, si que xutava entre pals, però es trobava amb una brillant intervenció de Jacobo, que salvava els colomencs.

Poc després seria Angel amb un xut ajustat al pal que va refusar Jacobo.

I quan més buscava el gol el Penya, però, arribava el gol de la UE. Monsif, que portava 4 minuts al terreny de joc, amb una jugada personal, enviava un xut creuat que, ara si, significava el primer gol del partit.

Poc després, Ludo tornava a aparèixer. Pilota a l’interior de l’àrea, supera la sortida del porter, i sense angle, de rabona, es trobava amb el pal.

Abans del final, encara una més pels colomencs. Servei de cantonada que no podia blocar Basterrechea. Checa estava atent per recollir el rebuig i marcar a porta buida per signar la sentència.

FC ORDINO 0 – INTER ESCALDES 3 | Fitxa |

En el tercer partit del diumenge, Ordino i Inter es disputaven més que 3 punts. Es tractava de 90 minuts que significaven consolidar la bona dinàmica per a uns (els escaldencs) i retrobar-les pels altres (els ordinencs).

Fins el minut 30 no va arribar una ocasió clara. Era una acció ofensiva de l’Ordino que acabava amb un fort xut des de la frontal d’Henriques. L’intent era fort i ben dirigit, i Adri Muñoz havia d’intervenir amb la mà dreta per evitar el primer gol del partit.

Al límit de la primera meitat si que va arribar l’oportunitat de l’Inter mirant de culminar una jugada. Era d’un xut des de la mitja distància de De la Torre que sortia per sobre el travesser després que desviés amb la punta dels dits Ferreiro, porter del FC Ordino.

Als deu minuts de la represa, ho tornava a provar l’equip d’Otger Canals. Era Domi Berlanga qui esprintava i es plantava a l’interior de l’àrea. Volia fer passar la pilota per sobre la posició de Ferreiro, però el porter li llegia les intencions.

Després d'uns minuts d'intercanvis de cops a les dues porteries,va arribar el primer gol de l’Inter. Adri Gallego rebia una excel·lent passada de Sascha Andreu per driblar el porter i marcar el 0-1, donant avantatge a l’Inter.

Al cap de 5 minuts, però, el segon. Tornava a ser Adri Gallego. De nou, el lateral es plantava a l’interior de l’àrea i ara superava Ferreiro amb un xut creuat.

L’Ordino es podia haver tornat a posar dins el partit en una rematada de Joao Pedro, que havia de salar Roger Marcé quan la pilota ja entrava.

En temps afegit, encara un gol més per l’Inter. Servei de cantonada i rematada en planxa de Sascha Andreu per posar el 0-3 definitiu.

ATLÈTIC ESCALDES 0 - FC SANTA COLOMA 0 | Fitxa |

Repartiment de punts entre el líder i un FC Santa Coloma que cau de la tercera a la quarta posició, perjudicat pels triomfs de UE i Inter.

Van ser 90 minuts de molta intensitat, un altíssim ritme i poques ocasions clares a ambdues porteries.

A la primera part destaca una errada defensiva de l'Atlètic a la mitja hora de joc que va salvar Saul Gracia salvant amb els peus el colze a colze davant Gila.

En la reanudació els colomencs van posar una marxa més i van gaudir d'una doble ocasió amb minut 55. Primer ho va provar Miguel Angel amb un xut de llarga distància que va treure Saul. Després, va ser Gila qui de nou va obligar el meta de l'Atlètic a fer una altra bona intervenció per mantenir l'empat inicial.

I en els últims minuts les ocasions van ser per al líder. Sobretot al 87, amb un xut llunyà de Maffeo que va treure amb la punta dels dits Adrià Collet i en segona jugada, tornava a treure una mà providencial el meta colomenc per evitar el gol d'Alex Martínez.

En l'última acció del partit la va tornar a tenir Alex Martínez, però el xut de l'internacional andorrà el va refusar Eric Ruiz amb Collet ja batut, per salvar un punt per al seu equip.