PUBLICITAT

Fluixa actuació de l'equip nacional a l'Europeu sub-21

  • Cap dels cinc lluitadors que hi envia la Federació guanya un combat
EL PERIÒDIC
NOVI SAD

Periodic
Thais Martínez, al campionat de Madrid sub-21, a l'octubre passat Foto: EL PERIÒDIC

La participació de cinc lluitadors de la Federació Andorrana de Karate (FAK) en els Campionats d'Europa cadet, júnior i sub-21 va passar totalment desapercebuda en la localitat sèrbia de Novi Sad. Cap dels cinc lluitadors tricolors va ser capaç de guanyar un combat i han tornat amb les mans buides.

Només Sergi Herver, en kumite júnior de menys de 68 quilos, va superar la primera eliminatòria, gràcies al sorteig. En la segona ronda va enfrontar-se amb l'eslovè Vesenjak i va perdre 2-0.

Thais Martínez, en kumite junior de menys de 53, va caure en el primer combat per 3-0 davant la polonesa Ziolkowska i el també júnior i sub-21 Jose Branco, en kumite de més de 78, va ser derrotat a la primera pel txec Kubicka.

En la categoria cadet Aitor Rodríguez va perdre amb el norueg Fjelberg en kumite de menys de 63 per un ajustat 2-1 i Mikel Sánchez, en kumite de més de 70, no va poder impedir la victòria del grec Kalogiannis. Cap dels adversaris dels cinc lluitadors andorrans van guanyar els següents combats, per tant Andorra no va poder tenir representació en la repesca.

El director esportiu de la FAK, Xavier Herver, tampoc no va mostrar decepció: «Ha sigut un campionat dur però interessant per als nostres competidors. Tots han fet un bon paper i hem de tenir en compte que un Europeu WKF és el màxim exponent continental així que estem satisfets d'haver pogut enviar una delegació. Toca seguir treballant».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT